Snygga ölglas

Ölglas LSA Bar Lager 2 st

Ölglas LSA Bar Lager 2 st

Ölglas LSA Bar Lager, 55 cl. Handgjorda i mycket hög kvalitet. Härlig tyngd, glasen väger 0,43 kg/st. Välj din egen gravyrtext! Levereras i en trevlig presentkartong, en perfekt present till ölentusiasten! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas – vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa ”receptet”, blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran – en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.

Till butik
Ölglas LSA Bar Craft Beer 2 st

Ölglas LSA Bar Craft Beer 2 st

Ölglas Bar Craft Beer från LSA, stor kupa. Handgjorda i mycket hög kvalitet. Välj din egen gravyrtext! Levereras i en trevlig presentkartong, en perfekt present till ölentusiasten! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas – vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa ”receptet”, blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran – en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.

Till butik
Ölglas LSA City Bar Lager 2 st

Ölglas LSA City Bar Lager 2 st

Exklusiva handgjorda ölglas LSA City Bar Lager med träunderlägg av valnötsträ. Välj din egen gravyrtext! Levereras i en trevlig presentkartong, en perfekt present till ölentusiasten! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas – vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa ”receptet”, blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran – en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.

Till butik
Ölglas LSA Bar Pilsner 2 st

Ölglas LSA Bar Pilsner 2 st

Klassiska ölglas i stilren design från LSA. Handgjorda i mycket hög kvalitet. Välj din egen gravyrtext! Levereras i en trevlig presentkartong, en perfekt present till ölentusiasten! Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas – vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa ”receptet”, blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran – en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.

Till butik
Ölsejdel LSA Bar Beer Tankard

Ölsejdel LSA Bar Beer Tankard

Handtillverkad ölsejdel från LSA i högsta kvalitet. Kan graveras! En trevlig present till öl-älskaren. Levereras i en presentkartong. Alla handgjorda LSA-glas är tillverkade av soda-limeglas – vilket är blyfritt, till skillnad från kristall. Ingredienserna består främst av sand, soda och lime. Att skapa ”receptet”, blanda ingredienserna vetenskapligt och i rätt proportioner är en skicklig uppgift som säkerställer att textur, konsistens, färg och klarhet i det färdiga stycket är exakt som önskat. Blandningen värms upp till flera hundra grader Celsius i en gaseldad ugn. Ibland kan luftbubblor fångas fast i det smälta glaset under denna process och det är dessa en ibland kan se i färdigvaran – en vanlig och acceptabel del av processen med handgjort och mönstrat glas.

Till butik
Beer Classics Ölglas IPA 54 cl 4-pack

Beer Classics Ölglas IPA 54 cl 4-pack

IPA glaset ingår i Spiegelaus Craft Beer serie vilket är en serie med glas utvecklade för olika ölsorters specifika karaktär. Glasen i serien är tunnblåsta med en tunn kant för den optimala känslan och smaken. Utformningen av glaset är gjord för att ölen ska släppa ifrån sig hela sitt spektrum av smaker vilket förhöjer upplevelsen genom både näsa och mun. Glaset är framtaget tillsammans med två av USAs ledande IPA bryggerier och dess grundare Dogfish Head med Sam Calagione och Sierra Nevada med Ken Grossman.

Till butik
Kosta Boda Château Ölglas 63 cl

Kosta Boda Château Ölglas 63 cl

Stilfullt ölglas i serien Ch&acircteau från Kosta Boda. Den världskända formgivaren och glaskonstnären Bertil Vallien hade två ambitioner när han skapade Ch&acircteau, först och främst ville han göra ett handgjort glas som en maskin inte kunde göra. Andra ambitionen var att hålla designen enkel men elegant. Resultatet blev denna vackra serie med flera olika sorters glas och karaffer. Volym: 63 cl (50 cl). Höjd: 18,5 cm. Dia: 8 cm.

Till butik
Premium Ölglas 60 cl 2-pack

Premium Ölglas 60 cl 2-pack

Premium ölglas från Rosendahl, designat av Tom Nybroe. Glaset rymmer 60 cl och fungerar perfekt till både den iskalla pilsnern som till mer kraftiga ölsorter som kräver utrymme för att utveckla alla sina smaknyanser. En personlig presentidé till ölkännaren eller på fars dag tillsammans med ett specialöl från det lokala bryggeriet. Säljs i 2-pack.

Till butik
Line Ölglas 50 cl

Line Ölglas 50 cl

Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.

Till butik
Chateau ölglas 41cl

Chateau ölglas 41cl

En tidlös och vacker servis från Kosta Boda för vardag och fest, som uppskattas för briljansen i den glittrande kupan.

Till butik
Friendship ölglas Go For It, 50cl

Friendship ölglas Go For It, 50cl

Ulrica Hydman-Vallien har skapat kärleksfulla glas med unika mönster åt Kosta Boda.

Till butik
Ölsejdel Carlsberg

Ölsejdel Carlsberg

När du vill ha iskallt öl serverat och dessutom my…

Till butik
Spiegelau Willsberger Ölglas på fot 35cl 4-p

Spiegelau Willsberger Ölglas på fot 35cl 4-p

Spiegelau Willsberger Ölglas på fot 35cl 4-p från Spiegelau

Till butik
Ölglas Carlsberg Pokal 25 cl – 6-pack

Ölglas Carlsberg Pokal 25 cl – 6-pack

Det finns många sätt att avnjuta en Car

Till butik
Rosendahl Grand Cru Ölglas 50 cl 2 st

Rosendahl Grand Cru Ölglas 50 cl 2 st

Rosendahl Grand Cru Ölglas 50 cl 2 st från Rosendahl

Till butik
Ölglas Carlsberg Tulip Wave 40 cl – 6-pack

Ölglas Carlsberg Tulip Wave 40 cl – 6-pack

Vem har beställt en stor stark? Förvandl

Till butik
Ölglas Rosendahl Premium, 2 st., 60 cl

Ölglas Rosendahl Premium, 2 st., 60 cl

Rosendahl Premium Ölglas, 2 st., 60 cl från Rosendahl

Till butik